Minden étkezésben ott lakozhat a lélek, egy különös varázs; elég hozzá egy csöppnyi odafigyelés, képzelet és figyelmes gondoskodás. -
Thomas Moore

MINDIG MÁS, DE MINDIG FELEJTHETETLEN!

Ha te is úgy kívánod, akkor soha nem fogod kétszer ugyanazt az ételt enni, ígérjük! Hat-nyolc hetente teljesen megváltoztatjuk az étlapunkat. Folyamatos heti különlegességeinket a világ minden tájáról hozzuk el nektek. Amire biztosan figyelünk az az, hogy olyan ételeket fogyassz, melyek minden érzékszervedre hatnak, és élettel töltik fel a testedet, hogy a lelked öröme áthasson általa. Mert pontosan ez jellemzi a holisztikus életmód konyhánkat... és amit megígérünk nektek:

Soha nem fogjátok elfelejteni a velünk töltött időt!

Ismerj meg minket!

Ezek vagyunk mi!

Hanyag, modern eleganciával berendezett éttermet szerettünk volna létrehozni, ahol a kiváló szaktudás a fenséges ízek és a szívből jövő vendégvárás találkozik. Ami mindennél fontosabb, hogy a jó hangulatban, kellemes környezetben elfogyasztott ízletes, kiválóan elkészített ételek bearanyozzák a hozzánk látogatók napját. Megfontoltan, hosszú évtizedek tapasztalataira alapozva készítettük el nektek ezt a kis élmény-bisztrót. A Tioman-ban minden apró részlet az esztétikáról, a könnyedségről és az otthon kifinomult hangulatáról szól.

A Tioman egy otthon! Amikor belépsz az ajtón, a nappalink közepén találod magad. Barátként tekintünk rád, és nemcsak egy vendégként. A „The Lifestyle Kitchen"-nel olyan koncepciót hoztunk létre, amely elfeledteti veletek a mindennapok forgatagát, és fantasztikus utazásra visz az ízek és az esztétikum csodálatos világába.

TIOMAN GYŐR

KIVÉTELES ÉS EGYEDI

A Tioman-ban minden a vendégről, az egészségről és az új perspektívákról szól, melynek részei azok a tematikus esték, ahol különleges előadók, zenészek, művészek, írók, filozófusok és táplálkozás szakértők társaságában az adott témakörhöz illesztett menükkel merülhetünk el az esztétikum és az ízek világában.

ŐSZINTE ÉS RENDKÍVÜLI

A Tioman - Lifetsyle Kitchen fiatal, kreatív és fenntartható! Pontosan ez a mi életünk. Színes kis csapatunk, melynek a tulajdonosok is részesei, akik kiváló szaktudású, sokszorosan kitüntetett igazi vendégszeretők és az európiai Gourmet vendéglátás ismerői. Ezért is van az, hogy a konyhában a legmagasabb szinten engednek szabad utat kreativitásuknak, és napról-napra regionális, és nemzetközi kivételesen finom vegán, vegetárius, pescatárian ételeket varázsolnak az tányérokra. Az otthon nyugalmát sugárzó szerviz elengedhetetlen a női empátia és a kifinomult barátságos hangulat megteremtése nélkül, ezért is döntöttek úgy a Tioman megalkotói, hogy mindketten részt vesznek a csapat munkájában, hogy átadhassák azt az önzetlen hozzáállásukat, mely ezt a koncepciót létrehozta.